1044 Budapest, Óradna u. 9 +361-390 3412 +361-370 4153
Magyar Română

Ţesătură vopsit in fir

A kiváló textíliák és egyáb alapanyagok hatalmas választéka lehetővé teszi, hogy egyedi és páratlan megoldásokat hozhassunk létre segítségükkel. A minőségi anyagok garantáltják az ellenálló és hosszú távon is hibátlan dekorációs, valamint egyéb kiegészítő megoldások készítését. Ezen anyagok közé tartozik többek között a 100 %-ban poliészterből készített és nagy kopásállósággal rendelkező tarkánszőtt méteráru is.

A minőségi tarkánszőtt méterárut elsősorban terítők, konyhai kiegészítők, illetve egyéb dekorációs célokra használják. Hatalmas szín és mintaválasztékkal rendelekező anyag, így könnyedén egyensúlyt és harmóniát teremthetünk az adott helyiség kiegészítői között. A tarkánszőtt méteráru egyszerűen tisztítható és kopásálló, így többszörös mosás után sem veszít élénk színeiből és kiváló tulajdonságaiból.

A tarkánszőtt méteráru remek képességeinek köszönhetően nagyon széles felhasználási körrel rendelkezik. Alkalmazható többek között konyhai vagy kerti terítők alapanyagaként is. Strapabírósága lehetővé teszi, hogy nagyobb igénybevételnek kitett helyeken (szállodák, éttermek, iskolák stb.) is hosszan tartó és hibátlan kiegészítőként funkcionáljanak. A tarkánszőtt méteráru több mintával és színben is elérhető, így garantált, hogy mindenki megtalálja az igényeinek az adott helyiség kiegészítőhez legjobban megfelelő anyagokat.

A magas minőségi színvonalat képviselő tarkánszőtt méteráru más anyagokkal is kombinálható, így elegáns és egyedi megoldásokat lehet kialakítani. Egyszerű tisztíthatóságának és ellenállóságának köszönhetően hosszú távon is megőrzi hibátlan megjelenését. A tarkánszőtt méteráru megbízható és hatékony megoldást nyújt lakossági, valamint közösségi felhasználás során is egyaránt.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken érhetik el:

Tarkánszőtt minőség |