1044 Budapest, Óradna u. 9 +361-390 3412 +361-370 4153
Magyar Română

Ţesătură impermeabilă

A legtöbb méretáru anyagok nem csak elegáns, különleges kiegészítői, dekorációi lehetnek a különböző helyiségeknek, hanem praktikus és hatékony védelmet is biztosíthatnak. Ezek kiváló kialkításuknak köszönhetően strapabíró, ellenálló (szövési) szerkezettel rendelkeznek. Ilyen anyagok közé tartoznak többek között a viaszos vásznak, valamint a szennytaszító méteráru is.

A minőségi szennytaszító méteráru 100 %-ban poliészter anyagból készül, amely egy különleges kikészítési eljárásnak köszönhetően nyeri el kiváló ellenálló képességét. A szennytaszító méteráru, remek tulajdonságának köszönhetően, nagyon széles felhasználási körrel rendelkezik. A szennytaszító méteráru ideális lakossági és közösségi (szállodák, éttermek, iskolák stb.) felhasználásra is. Kiválóan alkalmazható többek között asztalterítők, függönyök, valamint kültéri székpárnák és kertibútorok alapanyagaként is.

A szennytaszító méteráru könnyedén tisztítható és többszöri mosás után is megőrzi kiváló megjelenését és remek képességeit, így hosszú távon keresztül is hibátlan megoldást jelent. A szennytaszító méteráru hatalmas szín és mintaválasztékban elérhető és még nagyobb igénybevétel mellett is megőrzi élénk színeit, így garantált, hogy mindenki megtalálja az igényeinek, ízlésének legjobban megfelelő árnyalatokat. A több színben is elérhető szennytaszító méterárut könnyedén lehet kombinálni más anyagokkal, így egyszerűen harmóniát, összhangot lehet teremteni az adott helyiség kiegészítői között.

A kiváló tulajdonságokkal rendelkező szennytaszító méteráru könnyedén kezelhető, így professzionális és házi felhasználásra is egyaránt ideális. A megfelelően tisztított és felhasznált szennytaszító méteráru nagyon hosszú távon képes elegáns, de mégis praktikus, hatékony megoldást nyújtani.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken érhetik el:

Szennytaszító |